17 Mayıs 2012 Perşembe

GÜNCEL FARMALİST - İLAÇ REHBERİ

GÜNCEL FARMALİST - İLAÇ REHBERİ

Farmalist, bir ilaç rehberidir
Evinizde kutusu kaybolmuş ilaçmı var,zamanında alınmış prespektüsümü kayboldu.işte tamda bu zamanlar için yapılmış bir program.

Türkiyede piyasada bulunan bütün ilaçların prospektüs açıklamalarını içeren bir ilaç rehber programıdır. Program daha ziyade doktorlara ve eczacılara hitap etsede hastalarında faydalanacağı bir program. İlaçlar hangi hastalıklarda kullanılır, dozları nedir, ilacın kimyasal ve firma ismi. Yan etkileri, birlikte kullanılması sakıncalı olan ilaçlar. Kısaca elinizin altında bulunması gereken bir ilaç rehberi.

Farmalist, Türkiye ilaç piyasasında meydana gelen değişikliklerin her yıl gözden geçirildiği, yeni ruhsatlandırılanların yanısıra, klinik uygulama bakımından ülkemizde ilk kez tedavi alanına giren ilaçların da yer aldığı, hekime ilaç seçiminde terapi etki alanları bakımından kolaylık sağlayan ve eczacıya hastasına doğru ilaç bilgilendirmesi yapabilecek sınıflandırılmasıyla özgün bir içeriğe sahiptir.


Program tıkla-çalıştır formatında portable bir programdır.
Program açıldıktan sonra sağ kenar çubuğundan arayacağımız katagoriyi seçiyoruz.ilaç yada tıbbi sözlük.açılan kutucuğa arayacağımız kelimeyi yazıyoruz.aradığımız kelimeyi yukarıdaki seçenekler arasından bulup üzerine çift tıklıyoruz.yan sayfada ilac hakkında bilgiler çıkacak.
Programın 2012 sürümü eczacı sicil numarası istemesi ve pek fazla ilaç ilavesi olmadığı için program hala günceldir.


Programı indirmek için aşağıdaki linke tıklayın.açılan sayfada download yazan yere tıklayıp indirin 

Hiç yorum yok:

reklamstore

HER KİTAP BİR DÜNYA

internet kitapçınız kitapyurdu.com'dan binlerce kitaba ulaşabilirsiniz.

oyun indir