15 Mayıs 2012 Salı

Sakarya Modelcilik Spor Kulubü - SAMOK 4.OLDU

Sakarya Modelcilik Spor Kulubü - SAMOK

SAMOK, 12-13 Mayıs 2012 tarihlerinde Antalya-Karain THK havaalanında düzenlenen THK FUNFLY 2012 2.ayağında 14 takım arasında 4.olmuştur.
 SAMOK'un tribün gücü eksik olmasına rağmen özveriyle elde ettiği başarıyı canı yürekten tebrik ediyoruz.
Sakarya stadyumunda yapılacak olan 19 mayıs törenlerine katılarak görsel bir şölen sunmak için yoğun çalışmalarda yapan klubümüzün gönülverenlerine başarılarının devamını diliyoruz.
Yarışmada ilimizi temsil eden klup üyeleri Hakan Kircaburun, Cevat Balaban ve Abdülkadir Kazancı şu açıklamayı yaptı.
Bizimle birlikte yarışmaya gelen ve desteklerini esirgemeyen başta Dernek Başkanı Ömer Sofuoğlu ve Dernek Başkan Yardımcısı Cem Okumuş olmak üzere teknik yer desteği sağlayan Abdülkadir Kazancı ya ve takım arkadaşlarım Bahadır Karakullukçuoğlu ile Cevat Balaban a çok teşekkür ediyorum. Tüm grubumuza hayırlı olsun ve sonraki ayaklarda ikinci bir takım çıkarmak içinde bahane olmasını diliyorum..






Türk Hava Kurumu’nun organizasyonu ve Corendon Havayolları’nın katkılarıyla düzenlenen Uluslararası Jet Model Festivali tam bir şenlik havasında yaşandı.


Antalya Karain Havacılık Eğitim Merkezi’nde sportif havacılığın en keyifli unsurlarını halkın beğenisine sunulduğu günde, Türkiye’de ilk kez jet motorlu model uçakların başrolü aldığı THK-Corendon Jet Festivali’nde; uçak akrobasi gösterisi, balon, mikro light, yamaç paraşütü ve base atlayış gösterileri kelimenin tam anlamıyla nefesleri kesti.

Jet Festivali’nin kusursuz olması için yoğun mesai harcayan ekipler çalışmalarının karşılığını da halkın yoğun ilgisiyle aldı.

Model uçakları ile muhteşem gösterilere Saatte 300 kilometreye çıkan hızlarıyla imza atan İsviçre’den 6, yurt içinden de 20 jet uçak pilotuyla 14 takım  yer aldı.Bunların arasından sıyrılıp 4. gelen SAMOK göz doldururken takım olarak dostluk ve yardım severlikleriyle öne çıktılar.


Yer araçları(on-road,drifft  yada off-road araçlar) konusunda biraz daha ağırlık verilmesi konusunda istekler karşısında kulüp yönetimi şu açıklamayı yaptı


Klübümüz faliyetlerinde model arabalarda mevcut fakat şehrimiz de bu tür modelleri kullanabileceğimiz pistlere ihtiyacımız var bu sebepten dolayı ücra köşelerde faliyetlerimizi sürdürüyoruz ve saygı değer halkımız bu tür etkinliklerden pek fazla haberdar olamıyor...
Modelciliğe heves eden gönül verenler ilgilenenler !
Modelcilik Hakkında Her Türlü Teknik Bilgi,Teorik ve Pratik Eğitim 
Sertifika Konusunda Yardım İsteklerinizde


YERLEŞİM
Serdivan'da ,Sakarya Üniversitesi Yolundan Çıkışta 
Gençlik Eğitim Merkezi Yerleşkesinde 

Kulüp İletişim İçin 
http://www.hakankircaburun.com.tr/giris/

Hiç yorum yok:

reklamstore

HER KİTAP BİR DÜNYA

internet kitapçınız kitapyurdu.com'dan binlerce kitaba ulaşabilirsiniz.

oyun indir