31 Mart 2012 Cumartesi

AIMP v3.00 RC2 Build 976 / TR - Katılımsız

AIMP v3.00 RC2 Build 976  Türkçe


AIMP size olağanüstü bir ses kalitesi ile en sevdiğiniz müzik dinlemek sağlayan güçlü bir ses oynatıcı. Görünümü başka bir klasik müzik çalar (Winamp), bu yüzden çok hızlı bir şekilde alışıyorsunuz benzer ama winamptan daha hafif olduğu için işlemciye yormaz,kasmaz. Aynı zamanda temaları ile özelleştirilebilir. Program 18 band ekolayzır, ritmik görsel efektler ve ses dosyalarını düzenlemek için bir çalma listesi editörü görüntülemek için bir görselleştirme pencere içerir. şarkı ve sonsuz bir döngü müzik gibi özelliği normale kullanışlı bir ses parçalar arasında şiddetli ses değişiklikleri önler .
Kurulum tamamlandıktan sonra program ingilizce çıkarsa aşağıdaki işaretli 
yere tıklayıp soldaki menünün en altında Language yazan yere tıklayıp türkçeyi seçmeniz gerekir.




WinRAR v4.11 Final Türkçe / Katılımsız

Olmazsa olmaz programların başında gelen ve En iyi sıkıştırma 

programlarından biri olan WinRAR'ın Yeni çıkan Türkçe sürümü. 
Programa eklenen sihirbaz, yeni kullanıcılar için güzel bir yenilik. Sıkıştırma algoritması geliştirilmiş ve şifreleme algoritması olarak da 128 bit kullanılmış. 
Dosyaları sıkıştırarak veya sıkıştırmadan e-posta ile gönderme özelliği de eklenmiş. Seçilen (sıkıştırılmış) birkaç dosyanın kopyalanması ve başka bir klasör içerisine yapıştırılması (açılarak) özelliği de ilave edilmiş.
 CAB, ARJ, LZH, TAR, GZ, ACE, UUE, BZ2, JAR, ISO desteklediği biçimler arasında olup yeni sürümde 7zip formatına da destek verilmiş.
Ayrıca bu yeni beta sürümünde zip arşivler için WinZip AES sıkıştırması eklenmiş.Ayrıca SFX arşiv oluşturarak *.EXE uzantılı da sıkıştırmalar yapabiliyorsunuz...




30 Mart 2012 Cuma

iPhone'u Nefesinizle Şarj Edin

iPhone'u Nefesinizle Şarj Edin




iPhone'unuzu bir daha asla şarj aleti kullanarak şarj etmediğinizi hayal edebiliyor musunuz? Görünüşe göre João Paulo Lammoglia edebiliyor.
Çünkü yarattığı konsept maske tasarımıyla, nefes alıp verişinizi ufak pervaneler yardımıyla elektrik enerjisi üreten bir sistem haline getirmeyi planlıyor.
Bu da artık elektrik olmayan alanlarda, uyurken, yürürken veya koşarken bile telefonunuzu şarj edebileceğiniz anlamına geliyor.
Eğer AIRE adlı bu konsept tasarım hoşunuza gittiyse, bir süre daha beklemenizi öneriyorum. Çünkü henüz böyle bir teknolojiye sahip değiliz.
Lammoglia'nın tasarımı yalnızca gündelik hayattaki enerji tüketimine bakış açınızı değiştirmeyi hedefliyor. İlerleyen dönemlerde de gerçeğe dönüştürülmeyi bekliyor.
Hatta kendisinin daha da ilginç tasarımları var. Bunlardan biri, yolda yürürken ürettiğiniz kinetik enerjiyi küçük cihazları şarj etmekte kullanmak.
Bir başkası ise kapı zilinizin elektrik gücünü paspasa ayağınızı sildiğinizde ortaya çıkan enerjiyle sağlamak. Çevre problemleri açısından ne kadar güzel fikirler değil mi?

YERLİ FİLM- LABİRENT İZLE

YERLİ FİLM- LABİRENT 


IMDB Puanı: 7.1
Yapım: 2012 – Türkiye
Tür: Aksiyon Casusluk Dram Macera Polisiye
Yönetmen: Tolga Örnek
Oyuncular:
Meltem Cumbul Melike Güner Timuçin Esen Rıza Kocaoğlu Umut Kurt Sarp Akkaya Ozan Bilen Altan Gördüm Cem Bender Erdal Küçükkömürcü
Senaryo: Tolga Örnek


KONUSU

Meltem Cumbul ve Timuçin Esen’in başrollerinde yer aldıkları ve Türk yapımı en başarılı aksiyon ve polisiye türü filmler arasına giren ‘Labirent’ filmini ilk kez buradan full izleyebilirsiniz.
Ülkenin en dikkat çekici şehri İstanbul’da, günün en işlek saatlerinden birinde büyük bir bomba patlar. 35′i yabancı 95 kişi hayatını kaybeder. Aralarında İngiliz ve Amerikan vatandaşları da olunca bu büyük eylem Türkiye’den Londra’ya ve Washington’a şok etkisi yapar. Yeni ortaya çıkan bir terör örgütü saldırıyı üstlenir.

Türk İstihbaratı, Orta Doğu’yu kaosa sürükleyecek ikinci ve daha büyük bir saldırıyı önlemek amacıyla Labirent kod adlı bir operasyon başlatır. Türkiye artık teröristlerin ve Türk, Amerikan ve İngiliz istihbarat teşkilatlarının savaş mekanına dönüşür. İstanbul’dan Mardin’e, Frankfurt’tan Kuzey Irak’a uzanan coğrafyada bu mücadele, herkes açısından farklı anlamlar taşımaktadır.
 
Türk İstihbarat’ının iki önemli ismi Fikret ve Reyhan bir yandan bu ciddi görevde beraber yer alırken, diğer yandan da yaşadıkları ortak zorluklara göğüs gereceklerdir…

Geçtiğimiz sezon Kaybedenler Kulübü ile büyük başarı yakalayan yönetmen Tolga Örnek’in son projesi olan Labirent’in başrollerini Meltem Cumbul ve Timuçin Esen’in paylaşıyor. Türk-Alman ortak yapımı olan film oyuncu kadrosunda ayrıca Sarp Akkaya, Rıza Kocaoğlu, Cem Bender, Altan Gördüm gibi isimleri de barındırıyor…
 





İNDİR



-----------------------------

28 Mart 2012 Çarşamba

herkese ücretsiz 2gb lık online bellek

Merhabalar,
Usb belleklerimiz bazen sıkıntı yapar,bazen kaybolur,bozulur,pc miz format ister ,veri kayıplarımız oluşur,birden fazla bilgisayarımız vardır dosya taşımaya uğraşırız.bunlara bir nebzede olsa bir çözüm yolu var.DROPBOX
 Bu program bize 2 gb.lık bir veri depolama alanı sunuyor.
öncelikle programı sitesinden indiriyoruz ve kurulumu yapıyoıuz.program kurulumdan sonra e-mail adresi ve şifre istiyor.Kendinize bir şifre belirliyorsunuz.Mail adresine gelen aktivasyon linkine tıklayıp onaylıyorsunuz.Program bilgisayarım simgesine tıklayınca sık kullanılanların altında yerini alıyor.Dropbox  sekmesini açınca -Photos-Public dosyalarını göreceksiniz.Public klasörünü açıyor ve yüklemek istediğimiz dosyaları bu klasörün içine sürükleyip bırakıyoruz.İnternet hızına ve yüklediğiniz dosya boyutuna bağlı olarak bir süre bekliyoruz.Programın sağ alt köşedeki simgesine sağ tıklayıp açılan menüden- Launch Dropbox Website-sekmesini tıklıyoruz.açılan sitede- Public-linkine tıkladığımızda yüklediğimiz dosyalar karşımıza çıkıyor .istediğniz bir dosyaya sağ tık yaparak yapmak istediğiniz görevi seçiyorsunuz.-
--Copy Public Link (linki kopyala)dosyanızı başka bir arkadaşınıza göndermek yada paylaşmak için size dosyanın indirme adresini verir.
--Download ( indir) hemen dosyayı indir

devrimden sonra izle-indir

 Devrimden Sonra - 2011


 



Yapım: Türkiye
Yıl: 2011
Tür: Politik
Süre: 77 dakika
Yönetmen: Mustafa Kenan
Oyuncular: Mert Fırat, Şerif Sezer, Fırat Tanış, Levent Ülgen, Tanju Tuncel, Serdar Orçin, Timur Acar, Aytaç Arman, Ali Çatalbaş, Altan Gördüm, Suna Selen, Ali Uyandıran, Bedia Ener, Belit Özükan, Emin Gürsoy, Selçuk Uluergüven, Orhan Aydın, Metin Coşkun, Aysan Sümercan, Ender Yigit, Sevtap özaltun, Tuğçe Tanış, Murat Vanlı, Engin Alpateş, Mustafa Payat, Timur Ölkebaş, Halil Küreş, Erdinç Tok, Hüseyin Akşen, Renan Bilek
Görüntü Y.: İlker Berke, Barış Akyüz, Mustafa Özlüdağ
Senaryo: Mustafa Kenan
Yapımcı: Nazım Hikmet Kültür Merkezi
Konusu: Türkiye’de gerçekleşebilecek bir devrimin hayata ve sokağa nasıl yansıyabileceğini, devrimin, sıradan insanların, işçilerin, gençlerin, emeklilerin hayatlarında neleri değiştirebileceğini anlatıyor. Düşlerdeki Türkiye’yi, hep arzulanan ama bir türlü gerçekleştirilemeyen hayalleri anlatıyor. Eğitimin, sağlığın, parayla satılmadığı, paranın aşka tuzaklar kuramadığı, insanların işsizlik korkusu ile yaşamadığı, gençlerin üniforma giydirilip emperyalist örgütlerin hizmetine sokulamadığı bir ülkeyi anlatıyor. Ve hep beraber izlemeye, konuşmaya çağırıyor başka bir Türkiye’yi... Bir kez daha düşünün ya Türkiye’de devrim olursa? Nasıl bir Türkiye olur?

IMDB

boyut: 714 Mb
süre: 1.35.08
çözünürlük: 672*384 




27 Mart 2012 Salı

org çalmak istermisiniz?

org çalmak istermisiniz?
İSTER FARENİZLE TIKLAYIN 
İSTER KLAVYENİZDEN




25 Mart 2012 Pazar

Keman çalmasını bilmeyenlere dijital keman

Keman Çalmasını Bilmeyenlere Dijital Keman

Keman çalmasını bilmiyorsunuz,sesini seviyorsunuz.İşte size göre bir program
eğlencelik
İster farenizle 
ister klavyenizle 
çalmaya başlayabilirsiniz


Hayalet Sürücü 2 İntikam Ateşi 2012 HDRip İZLE İNDİR

Ghost Rider 2 - Spirit of Vengeance
720p hd
Hayalet Sürücü 2 İntikam Ateşi  2012  HDRip  İZLE İNDİR


Film Hakkında Bilgi:

Vizyon tarihi: 17 Şubat 2012
Yönetmen: Mark Neveldine, Brian Taylor
Oyuncular: Nicolas Cage, Ciarán Hinds, Violante Placido, devamı...
Orijinal adı :Ghost Rider: Spirit of Vengeance
uzun metrajlı film Birleşik Arap Emirlikleri , ABD . Tür Aksiyon , Fantastik , Gerilim
Süre: 105 dk Yapım yılı: 2012
Dağıtımcı: Pinema

Özet: Nicolas Cage'in tekrar Johnny Blaze/Hayalet Sürücü rolünde beyazperdede seyredeceğimiz devam filminde Blaze bu sefer Doğu Avrupa'da, kendisini insan formuna sokmaya çalışan şeytan ile mücadele ediyor.
Çekimleri ülkemizde
Kapadokya ve Pamukkale'nin yanı sıra Romanya'nın Transilvanya bölgesi, Sibiu, Bükreş ve Gorj kentlerinde gerçekleştirilen yapımın 75 milyon dolara mal olduğu tahmin ediliyor. Columbia Pictures yapımcılığında kotarılan filmin yönetmenliğini ise daha önce Crank ve Gamer filmlerinde de beraber çalışmış olan Mark Neveldine ve Brian Taylor birlikte üstleniyor. 


İNDİR 

1210 mb MEDİAFİRE


----------------------------------------------------

760 mb İNDİR UPLOADED

-------------------------------------------------------------


Jason Statham'dan Ölümcül Takip & Blitz (2011) izle indir



Resim 
İNDİRMEK İÇİN

Pc Başında Bağlama Çalmak İstermisiniz?

Pc Başında Bağlama Çalmak İstermisiniz?

işte size küçük boyutlu büyük bir program .İster fare ile ister klavyeden çalabilirsiniz,kayıt edebilir,sonra dinleyebilir,tam 429 adrt türkünün sözlerini bulabilirsiniz.




yada

Mause fareyi yakalarsa


Mause fareyi yakalarsa

tıkla

Easy MP3 Downloader 4.4.4.2 KATILIMSIZ

Easy MP3 Downloader 4.4.4.2 


Merhabalar bu günki programımız mp3 indirme ve dinleme programı
Basit bir arayüze sahip Online mp3 dinleyebilceğiniz ya da dinlemiş olduğunuz şarkıları indirebilceğiniz bir program. Ayrıca şarkılara kategorilere göre ulaşmak ya da hit olan şarkıları program menüsünden görmek mümkün.en üsteki boş alana sanatçı yada şarkı ismini yazarak altındaki search mp3 nov yazan butona tıklıyoruz.bu kadar basit.
İNDİR

Özellikler:
. 100 milyonun üzerinde şarkı
. Önerilen hit şarkılar
. %100 temiz ve güvenli
. %100 yasal
. Kolay kullanım 

Güldüren Karikatürler 3






































reklamstore

HER KİTAP BİR DÜNYA

internet kitapçınız kitapyurdu.com'dan binlerce kitaba ulaşabilirsiniz.

oyun indir