20 Temmuz 2012 Cuma

Düşmanı Korurken -PREMİUM İNDİR-HD İZLE



Düşmanı Korurken – Safe House (2012) BRRip XviD – Türkçe Dublaj – Tek Link PREMİUM İNDİR
HD İNDİRMEDEN İZLE


Konusu


Matt Weston, Cape Town kentinde, düzenli ama sıradan bir hayatı olan genç bir CIA ajanıdır. 1 seneyi aşkındır görevli olduğu merkezde dört duvar arasına kısılmış biçimde, saha tecrübesi edinemeden zaman geçirmektedir. Kendini kanıtlayacağı bir görevi dört gözle beklerken, karşısında on yıldır kaçak olan eski CIA ajanı Tobin Frost'u bulur. Frost istihbarat biriminin en ünlü operasyon adamlarından biriyken, CIA'ye sırt çevirmiş ve para karşılığı orduya ait gizli sırları, dosyaları rakip ülkelere satmaya başlamıştır. Hatta Kuzey Kore’nin Amerika'ya karşı elinin güçlenmesinde büyük rol oynamıştır. Şimdi yakalanan Frost, Weston'ın çalıştığı ve "safe house" olarak adlandırılan merkezde sorguya çekilir fakat en güvenli olması beklenen bu bölge, beklenmedik biçimde paralı askerler tarafından basılır. Canlarını son anda kurtaran yeni ikili kendilerini kimin öldürmek istediğini buluncaya kadar en güvenli ve güvenilir yere kaçmak zorundadır.


turbobit.net İNDİR

rapidshare İNDİR

UPLOADED İNDİR



Adresinden rapid linklerini premiuma çevirebilirsiniz



17 Temmuz 2012 Salı

ESKİ MISIR - Christian Jacq - IŞIK TAŞI SERİSİ E-KİTAP İNDİR


Işık Taşı - Suskun Nefer



Resim


Yukarı Mısır`da yasak bir bölge... Krallar Vadisi'ndeki mezarları yapmak ve süslemekle görevli sanatçıların ve ustaların oluşturduğu bir lonca... Korkunç görünüşlü muhafızlarca korunan bu gizemli köyün, loncanın faaliyetleriyle yakından ilgili bir de adı vardır: Hakikat Meydanı. Dışarıdan kimsenin girmesine izin verilmeyen bu köyde yaşananlar sırdır. Köy sakinleri sadece kendi kurallarına ve Büyük Ramses`e bağlıdırlar.
Bir gün muhafızlardan biri öldürülür ve köyün üzerine kara bulutlar çöker. Köyü kim yok etmek istemektedir? Hakikat Meydanı`ndaki hain veya hainler kimler olabilir?
Christian Jacq, toplam 408 sayfadan oluşan bu destansı romanında firavunların yazgısını, saray çevresindeki entrikaları, sanatçıların dehasını ve insanoğlunun tutkularını işliyor.





Işık Taşı - Bilge Kadın

Resim


Hakikat Meydanı'nın zanaatkarları Büyük Ramses'in ölümünden beri büyük bir tedirginlik içindedir. Köy, "bilge kadın" olarak anılan Işık'ın tüm çabalarına rağmen tehlike altındadır. Suskun Nefer, yolsuzluk ve zorbalıkla suçlanmaktadır. Ayrıca İki Ülke'nin başkenti Per Ramessu'da dönen dolaplar iktidarı zayıflamakta, saray tarafından yapılan yiyecek ikmalinin kesintiye uğraması, zanaatkarların aletlerine düzenlenen sabotajlar, maden rezervlerinin gitgide azalması ve sınırlarda toplanan düşman orduların güç birliğine gitmesi köyü adım adım uçurumun eşiğine sürüklemektedir. Christian Jacq bu sürükleyici romanında, günümüzden binlerce yıl önce Mısır'da gerçekleşen komplolar, hırsızlıklar cinayetler ve suistimallerle baş etmek zorunda kalan kahramanların macerasını anlatıyor.





Işık Taşı - Cesur Paneb

Resim


Hakikat Meydanı.. Firavun mezarlarının yapımıyla görevli bir grup zanaatkarı barındıran, çölün ortasındaki gizemli köy... Ve köyün sıradışı üç sakini: Ustabaşı Suskun Nefer, Bilge Kadın Işık ve gözü pek, dahi sanatçı Cesur Paneb. Ancak bu köyde, ne pahasına olursa olsun Işık Taşı'nı çalmaya kararlı olan ve kimliği bir türlü saptanamayan bir de hain yaşıyor... Sınırlarda isyan tehlikesi baş göstermiş ve Mısır iç savaşın eşiğine gelmişken, başkent Per Ramessu'daki Firavun II.Seti de, Teb'e hakim olmak isteyen öz oğluna karşı bir ordu gönderme hazırlığında. Cesur Paneb, ilk iki kitap Suskun Nefer ve Bilge Kadın'dan sonra, yaşamlarını Hakikak Meydanı'na adayan kahramanlarımızın direnişini anlatan büyük maceranın üçüncü kitabı..





Işık Taşı - Hakikat Meydanı

Resim


Hakikat Meydanı yastadır... Ustabaşı Suskun Nefer'in vahşice öldürülmesinden sonra, köyde kötülük dolu bir gölge dolaşmaya başlamıştır. Per Ramessu'da da durum farklı değildir; Kraliçe Tausert barışı korumak için elinden geleni yapsa da, kraliçelik tacı, Mısır'ın başında güçlü bir erkek görmek isteyen askerlerin tehdidi altındadır. Tausert Paneb'den yardım ister. Aralarında sıcak bir dostluk kurulur; ancak bir "ölümlü"nün bir "yıldız"a yaklaşabilmesi mümkün müdür? Gücü Hakikat Meydanı sakinleri tarafından kabul edilmiş olsa da, büyük bir yalnızlık içindedir Paneb. Bir yandan hayatı tehlikede olan bilge kadını koruyup hainin planlarına engel olurken, diğer yandan firavunların ebedî istirahatgâhlarını birer şahesere dönüştürecek ilhamı yakalamak zorundadır... Ne var ki manevî babası, Suskun Nefer'in ölümü Paneb'i umutsuzluğa itmiştir... Eğer Cesur Paneb de vazgeçerse, Hakikat Meydanı'nın varlığını, onun da ötesinde, Mısır'ın büyüklüğünü ve ölümsüz gücünü kim koruyacaktır?



İNDİR

14 Temmuz 2012 Cumartesi

BİRAZ TEBESSÜM - Fikimin İnce Gülleri



BULMACANIN YADA GAZETENİN YERİNİ TUTARMI BİLİNMEZ AMA
YİNEDE SIRADIŞI BİR TASARIM




GERİ DÖNÜŞÜM İÇİN GÜZEL BİR FİKİR VE 
BU POTANSİYELİ GÖREBİLECEK İNCE ZEKA İÇİN TEŞEKKÜRLER




FARK BİR GERİ DÖNÜŞÜM FİKRİ




GERİ DÖNÜŞÜMDEN KAZANILABİLECEK  GÜZEL BİR AVİZE



ATIL KALAN YERLERİ DEĞERLENDİRMEK İÇİN GÜZEL BİR FİKİR



GAZOZ KAPAĞI DİYEREK GEÇME




SIRADIŞI BİR GÖRÜNÜM





İSTER MİNİ BİLARDO OYNA İSTERSEN YEMEK YE




BASİT AMA GÜZEL




KİTAPLIK MI DEĞİL Mİ?




FİKRİMİN İNCE GÜLLERİ




TAVUS KUŞU DİZAYNI





ŞAPKA ABAJUR




MANDAL ABAJUR



HEPSİ BİR ARADA KONSEPT




KARAVAN DÜNYASINDA YENİLİKLER




DENİZİN İÇİNDE EĞLENCE MERKEZİ



DENİZ TUTKUSUYLA  DOĞAL YAŞAM BİR ARADA

9 Temmuz 2012 Pazartesi

muhabirindenalhaberi.com: Gerekli Katılımsız Full Programlar

muhabirindenalhaberi.com: Gerekli Katılımsız Full Programlar: PROGRAMLAR MEDİAFİRE SİTESİNE YÜKLENMİŞTİR .KULLANIM KISITLAMA YADA BEKLEME SIKINTISI  OLMADIĞI İÇİN. İNDİR YAZAN YERE TIKLADIĞINIZDA AÇI...

7 Temmuz 2012 Cumartesi

TeamViewer 7.0.12979 Türkçe Katılımsız



TeamViewer 7.0.12979 ( TR ) 
Çoklu Dil Seçeneği [ x86 - x64 ] - Katılımsız

Bilgisayarınızda sıkıntı var bir arkadaşınızdan yardım isteyeceksiniz;Siz uğraşmayın bırakın bu programla bağlandığınız arkadaşınız sorunu kendi bilgisayarından uzaktan yardım ile çözsün.

Kapsamlı uzaktan yönetim programı TeamViewer ile masaüstünüzü paylaşarak ister ev bilgisayarınıza ulaşın, ister sunum ve toplantılar organize edin. Güvenlik duvarı ve proxy ayarlarında hiçbir değişiklik yapmadan kolayca kullanılabilen program Türkçe.

TeamViewer, uzak masaüstü bağlantısı için ID numaraları belirleyerek, bilgisayara ulaşımı kurulum gerekmeden mümkün hale getirir. Böylece internet bağlantısı ve kullanıcılara özel ID numaralarıyla erişim mümkün hale gelir.


TeamViewer 7 Özellikleri

Bağlantı Ayarlarını Kaydetme: Bağlantı sırasındaki yapılandırma ayarlarını her seferinde düzenlemek yerine kaydederek zamandan tasarruf edebilirsiniz.

Çoklu Monitör Desteği: Çoklu monitörle çalışmayı tercih edenler için çoklu monitör desteği yeni sürümle beraber geliştirildi. 

Sürükle Bırak Desteği: Paylaşılacak dosyaları sürükle-bırak özelliğiyle eskisinden daha hızlı taşıyın.

Entegre Resim Fonksiyonu: Bağlantı sırasında ekran görüntü resmini çekerek paylaşın.

Oturumları Kaydedin: Toplantı ve görüşmeleri video olarak kaydedip AVI formatına dönüştürebilirsiniz. 

Dört Kat Daha Hızlı: TeamViewer performansını optimize ederek dört kat artırdı. 

Özellikle büyük veritabanlarında çalışanlar için program eskisinden çok daha hızlı.

Geliştirilmiş Performans: Ekran ayarlarında yapılan değişiklikler sayesinde bağlantı ve veri transferi eski sürüme oranla çok daha hızlı.

Ayarlanabilen TeamViewer Paneli: TeamViewer panelini masaüstünde dilediğiniz gibi yerleştirerek, öncelikli pencerelere kolay ulaşım sağlarsınız.

25 Katılımcıyla Toplantı: TeamViewer 7, 25 kişiyle toplantı yapmanızı ve toplantıya katılanlara farklı haklar atanmasına izin verir.
 Sunucu, konuşmacı, katılımcı ve organizasyon sahibi farklı yetkilerle toplantıya katılabilir. 
Toplantı dışında sunumlar ve eğitim seminerleri düzenleyebilirsiniz.

CCleaner 3.20.1750 Final TR Katılımsız




CCleaner 3.20.1750 Final TR


İnternette gezdiniz ama gezdiğiniz adreslerin daha sonra başkaları tarafından görünmesini istemiyorsunuz,tarayıcında yada pc.nizde sıkıntı çıktı,program yüklediniz memnun kalmadınız kaldırmak istiyorsunuz;işte tam size göre bir program.
Açılımı Crap Cleaner olan CCleaner programı ile bilgisayarınızda bulunan gereksiz dosyaları silerek daha istikrarlı ve performanslı bir sistem elde edebilirsiniz. 
Küçük boyutuna rağmen sistem temizliği konusunda çok güçlü olan bu ücretsiz program bilgisayarınızın tertemiz hale gelmesini ve ilk günkü gibi hızlı çalışmasını sağlıyor.

Skype 5.10.0.115 Final TR





Skype 5.10.0.115 Final TR


Skype dünyanın herhangi bir yerindeki herhangi bir kişiyi program üzerinden ücretsiz aramanıza imkan sağlayan küçük bir yazılım. Anlık mesajlaşma, görüntülü ve sesli konuşma, telefon aramaları yapabildiğiniz bu popüler iletişim aracı arkadaşlarınız, aileniz ya da iş bağlantılarınız için kullanabileceğiniz güçlü bir araç. Hatta Skype ile sabit hatları ve cep telefonlarını normal telefon aramalarına göre çok daha ucuza gerçekleştirebilirsiniz.


Kolay ve hızlı bir kurulumun ardından sade ve şık bir arayüz ile karşınıza çıkan Skype hesabınızla giriş yaptıktan sonra diğer Skype kullanıcıları ve telefon numarası aracılığı ile dünya üzerinde dilediğiniz kişi ile anlık iletişim kurmanızı sağlıyor. Bir iletişim programında arayabileceğiniz tüm özelliklerin bulunduğu hatta bunlara ek olarak telefon aramaları yapabildiğiniz bu ücretsiz program kaliteli görüntü aktarımı ile büyük video chat penceresinde, mükemmel ses kalitesi ile de net ve güvenli bir konuşma yapabilmenize olanak sağlıyor.

Sekmeli konuşma pencereleri arasında hızlı ve akıcı yazışmalar yapabileceğiniz Skype SMS gönderme, sesli mesaj, çevrimdışı durumda çağrı yönlendirme gibi ekstra özelliklere sahip. Benzersiz özellikleri hızlı, basit, kaliteli ve güvenli yapısı ile yepyeni bir iletişim aracına sahip olacaksınız. Tamamen Türkçe olan program hakkında daha detaylı bilgiye yine Türkçe olan üretici adresinden ulaşabilirsiniz.


5.x Sürüm Yenilikleri:

Birçok Skype kullanıcısı ile görüntülü ve sesli video konferans yapabilme
Şu an için en popüler sosyal ağ sitesi olan Facebook ile entegrasyon
Çağrı transferi ile çağrıları bir Skype kişisine, cep telefonuna veya sabit hatta aktarma
Çağrı öncesi ses kontrollü güncellenmiş çağrı kalitesi kılavuzu
Skype Acess ile WiFi bağlantı noktalarına kolay erişim
Ekran paylaşma
Kişileri gönderme
Doğum günü hatırlatıcılar
Daha iyi çağrı kalitesi
Daha iyi görüntü kalitesi
Erişilebilirlik özellikleri
Sistem Gereksinimleri:

* Windows 2000, XP, Vista veya 7 ile çalışan PC. (Windows 2000 kullanıcılarının görüntülü görüşmeler için DirectX 9.0 kullanması gerekir).
* İnternet bağlantısı; genişbant en iyi seçenektir (sesli çağrılar için GPRS desteklenmez).
* Hoparlör ve mikrofon; bütünleşik veya ayrı.
* Sesli ve görüntülü çağrılar için en az 1GHz işlemci, 256 MB RAM ve tabii ki bir web kamerası olan bir bilgisayar öneririz.
* "Yüksek Kaliteli Görüntülü" görüşmeler için yüksek kalitede görüntü özelliğine sahip bir web kamerası ve yazılımı, çift çekirdekli işlemcili bir bilgisayar ve hızlı bir genişbant bağlantıya (384 kbps) ihtiyacınız olacak.

Bu program en iyi ücretsiz Windows programları listesinde yer almaktadır.

Glary Utilities Pro 2.47.0.1539 Katılımsız



Glary Utilities Pro 2.47.0.1539
Katılımsız


Glary Utilities, bilgisayarınızın performansını arttırmak ve devamını sağlamak için içerisinde 10'dan fazla araç içeren,kullanımı basit,türkçe güçlü bir yazılımdır..
 Bilgisayarınızı korumak ve devamını sağlamak, hızlandırmak ve onarmak üzere çeşitli sistem araçları içerir.
 Glary Utilities, sisteminizdeki gereksiz dosyaları, geçersiz kayıt defteri girişlerini, internet izlerini temizler. 
Tarayıcı eklentilerini yönetmenizi ve silmenizi, disk alanı kullanımını analiz etmenizi ve çift dosyaları bulmanızı sağlar. 
Aynı zamanda hafızayı optimize eder ve bozuk Windows kısayollarını bulur, onarır veya kaldırır.




Mirillis Splash PRO EX 1.12.2.0 TR || Katılımsız





Mirillis Splash PRO EX 1.12.2.0 TR || Katılımsız 

Yüksek çözünürlükte hd film izlemek istediğinizde bilgisayarınız kasıyor,filmi akıcı olarak seyredemiyorsunuz.
Bilgisayarınızı değiştirmenize gerek yok.İşte çözümü

Splash PRO Player ile yüksek çözünürlükte film, kamera çekimi ve dijital televizyon (DVB-T) kayıtlarını izleyebilirsiniz. Program sizlere en iyi kalite de ve en yüksek çözünürlükte mükemmel bir video deneyimi sunar.

Splash PROPlayer kaliteli, stil sahibi, kullanıcı dostu ve son derece hızlı (HD videoları oldukça hızlı bir şekilde açması, tekrar oynatma, ileri, sarma ve geri sarma vs.) bir video oynatıcısıdır.

Program ekran kartınızı kullanarak ta hızını arttırabiliyor. Alt yazı seçeneklerinden otomatik özelliği aktif ederek tüm alt yazıları otomatik olarak algılaması sağlanabilir.




Splash PRO Player Programının Başlıca Özellikleri:

Avi, mkv, mov, mts, m2ts, m2t, mpg, mp4, ts, h.264, MPEG-2, VC-1, DivX, Xvid gibi dosya türlerini destekler
Yazılım ve donanımlarınıza göre en iyi kalitede video keyfi sunar
Benzersiz kullanıcı deneyimi
Stil sahibi kullanıcı arayüzü ve kolay kullanım
1080i den 1080p'ye dönüştürebilme
Çok çekirdekli CPU desteği
Altyazı
DVB-T(Sayısal Karasal Yayıncılık)
Farklı formattaki videoları oynatabilir
Videolardan anlık görüntü alıp resim dosyası olarak kaydedebilir
Tekrar oynatma desteği
Video izleme kalitesini ayarlayabilir
Ses çıkış gücünü ayarlayabilir
Altyazı için 3 farklı font büyüklüğü seçilebilir
Altyazı senkronize özelliği
TV kartlarını otomatik algılayarak program içerisinde tv kanallarını gösterebilir
TV yayınlarının sinyal kalitesini gösterebilir
Çalma listesi oluşturabilir.

Fotoğraf İşlemenin Ustası Photoshop CS6 Hem Türkçe Hem Taşınabilir

Fotoğraf İşlemenin Ustası Photoshop CS6  
Hem Türkçe Hem Taşınabilir

Digital fotografın başlangıçından beri fotograf işleme konusunun uzmanı olan Adobe Photoshop Programının daha kullanımı kolay olan son sürümü .
Program Türkçe olduğu için kullanım ve program hakimiyetiniz daha iyi olacaktır.
Ayrıca bu programın portable ,yani kurulum yapmadan kullanılabilecek olması size çok daha fazla avantajlar kazandıracaktır.Flash belleğinize yükleyerek istediğiniz bilgisayarda yada gittiğiniz her yerde tak çalıştır mantığıyla resim ve videolarınızı işleyebilir ve işlediğiniz dosyalarınızı yanınızda taşıyabilirsiniz.


Adobe Photoshop CS6, Eski sürümlerine göre çok daha esnek ve kullanışlı bir arayüze kavuşturulmuştur, bunun nedeni ise Adobe Photoshop yapımcılarının birşeyi fark etmiş olmaları gibi görünüyor bu da başlangıç ve orta seviye kullanıcaları kazanması gerektiği. Arayüz üzerinde yapılan değişiklikler sayesinde önceki sürümlerindede olan birçok ön plana çıkmamış özellik, bu değişiklikler ile programda ön plana çıkmayı başarmaktadır.

Yeni 3D Yetenekleri
Hepimiz biliyoruz ki 2008 yılında Adobe, Photoshop CS4 sürümü ile beraber kullanıcılarına bazı 3D yetenekleri sunmuştu, kullanıcılar tarafından bu özellik belli ki beğenilmiş çünkü Adobe, Photoshop CS6 versiyonu ile çok daha kapsamlı bir hale getirmeyi düşünüyor.


Görüntülerinizi büyülü görüntüler oluşturma özelliğiyle düzenleyin ve geliştirin

Adobe® Photoshop® CS6 yazılımını kullanarak son derece kolay ve kusursuz biçimde göz alıcı görüntüler oluşturun. Çığır açan İçerik Duyarlı araçları kullanarak görüntülerinizi rötuşlayın, karmaşık görüntü öğelerini kolayca seçin, maske uygulayın ve daha birçok akıllı düzenleme aracını keşfedin. 
İçerik Duyarlı Yama

İçerik Duyarlı Yama

Yamanızı oluşturmak için kullanılacak örnek alanı seçmenize olanak sunan İçerik Duyarlı Yama teknolojisiyle görüntülerinize kusursuz yamalar uygulayın.
Yepyeni Kırpma aracı

Yepyeni Kırpma aracı

Görüntüyü bozmayan yepyeni Kırpma aracını kullanarak görüntülerinizi daha hızlı ve kusursuz bir biçimde kırpın. Görüntülerinizi tuval üzerinde hızlı bir biçimde değiştirin ve düzenlemelerinizi Mercury Graphics Engine çözümü sayesinde canlı olarak görün.*
Üstün otomatik düzeltmeler

Üstün otomatik düzeltmeler

Görüntülerinizi güçlü Otomatik Eğriler, Seviyeler ve Parlaklık/Kontrast kontrolleriyle güçlendirin. Ayarlamalar yapmak için daha iyi bir başlangıç noktası sağlamak üzere yerleşik olarak sunulan elle rötuşlanmış binlerce görüntü bilgisinden faydalanın.

Cilt tonuna duyarlı seçimler ve maskeleme


Cilt tonlarını kolayca düzeltmenizi veya korumanızı sağlayan kusursuz seçimler ve maskeler oluşturun, yüz veya saç gibi karmaşık görüntü öğelerini kolaylıkla seçin ve daha fazlasını keşfedin.



İçerik Duyarlı Dolgu


Herhangi bir görüntü ayrıntısını ve nesneyi kaldırdığınızda, İçerik Duyarlı Dolgunun geride kalan boşluğu sihirli bir şekilde doldurmasını izleyin. Bu çığır açan teknoloji, aydınlatma, ton ve paraziti eşleştirerek kaldırılan içeriğin hiç yokmuş gibi görünmesini sağlar.




Kukla Çarpıtma


Görsel olarak daha çekici bir fotoğraf oluşturmak için herhangi bir görüntü öğesini hassas bir şekilde yeniden konumlandırın. Örneğin, tuhaf bir şekilde bükülmüş bir kolu kolayca düzeltin. Mercury Graphics Engine ile desteklenen Kukla Çarpıtma özelliği, akıcı bir yanıt verme performansına sahip düzenlemeler yapmanızı sağlar.*

İçerik Duyarlı Ölçekleme


Bir görüntüyü yeniden boyutlandırmak için otomatik olarak yeniden oluştururken, yeni boyutlara uyum gösteren görüntünün önemli alanlarını koruyun. Zaman alan kırpma ve rötuş işlemleri olmadan tek adımda kusursuz bir görüntü elde edin.

Kolaylaştırılan karmaşık seçimler


Bir görüntü üzerinde sadece birkaç tıklatmayla belirli alanlar seçin. Saç gibi karmaşık görüntü öğelerini kolayca seçin ve seçim kenarlarının çevresindeki arka plan rengini ortadan kaldırın.

Renk arındırma


Hızlı Seçim aracının otomatik renk arındırma özellikleri ile seçiminizin kenarlarının çevresindeki arka plan rengini ortadan kaldırın.

Ustalıklı rötuşlar


Klonlama Damgası ve Düzeltme Fırçası imlecindeki kaynak pikselleri önizleyerek görüntüleri kolayca ve kusursuz biçimde rötuşlayın. Birden fazla kaynak noktası ayarlayın ve Klon Kaynağı paletinde ölçekleyin ve döndürün.

Perspektif tabanlı rötuşlama


Bir görüntüde birden çok düzlem oluşturmanıza, bunları istediğiniz açıda birleştirmenize ve grafikleri, metinleri ve görüntüleri bunların etrafına sarmanıza olanak sağlayan Ufuk Noktası ile paketleme taslakları ve daha fazlasını oluşturun.

Akıllı Filtreler


Görüntüyü yeniden kaydetmeden ya da kaliteyi korumak için yeniden başlatmadan görüntüye filtre ekleyin, filtreleri düzeltin ve kaldırın. Görüntüyü Bozmayan Akıllı Filtreler orijinal piksel verilerini değiştirmeden değişiklikleri görmenizi sağlar.







Büyük dosyaları ve videoları hızla düzenleyin. Mercury Graphics Engine ve platformlar arası 64 bit desteği sayesinde ışık hızında performansa sahip olun ve üretkenlik için yapılan geliştirmelerden tüm iş akışlarınızda yararlanın.*


Mercury Graphics Engine


Sıvılaştırma ve Kukla Çarpıtma gibi temel araçlarla düzenleme yaparken sonuçları anında görün. Yeni Adobe Mercury Graphics Engine çözümüyle sunulan benzersiz hız ve hızlı yanıt verme performansı ile çalışmalarınızda akıcılığı yakalayın.*



Arka Planda Kaydetme


Yüklü Photoshop dosyalarınız arka planda kaydedilirken çalışmalarınıza devam etmenizi sağlayan geliştirilmiş performans sayesinde üretkenliğinizi en üst düzeye taşıyın.

Otomatik kurtarma


Otomatik kurtarma seçeneğini arka planda çalıştırarak düzenlemelerinizi kaydederken çalışmalarınıza devam edin. Bu özellik sayesinde, her 10 dakikada bir çalışmanızın bir kopyası kaydedilir ve sistemde beklenmeyen bir kapanma olduğu durumlarda işleriniz kurtarılır.

Özellikler paneli


Maskeleriniz, düzenlemeleriniz ve video katmanlarınıza ait özellikleri hızlı bir biçimde güncellemenizi sağlayan, bağlam duyarlı Özellikler paneliyle zamandan kazanın.

Adobe Bridge CS6


Adobe Bridge CS6 yazılımını kullanarak ortamlarınızı görsel olarak düzenleyin ve yönetin. Bu entegre uygulamanın platformlar arası 64 bit desteğiyle sunduğu hızlı performanstan yararlanın.

Adobe Mini Bridge


Kullanımı kolay Adobe Mini Bridge panelinden yararlanarak görüntülerinize ve belgelerinize kolayca ulaşın.

Platformlar arası 64 bit performansı


Platformlar arası 64 bit desteğinin avantajlarından yararlanarak günlük görüntüleme işlerini hızlandırın ve çok büyük görüntüleri 10 kata kadar daha hızlı işleyin.

Modern baskı arabirimi


Güncellenen baskı arabirimini kullanarak yazdırma işlerinizde kusursuzluğu yakalayın. Yeniden boyutlandırılabilir baskı penceresiyle görüntüleme alanını genişletin, yazdırma alanı ve önizleme seçimini el ile kontrol edin. Ayrıca Photoshop'taki seçili yazıcının uygun olmayan renk profillerini gizleme seçeneğinden yararlanın.

Güçlü baskı otomasyonu


Otomasyon ve komut dosyası yazma seçeneklerini kullanarak olağanüstü çıktılar elde edin.

Etkili döşeme boyutlandırma ve ön belleğe alma


Döşeme boyutunu kolayca kontrol edin ve çıktınızın baskıya veya web'e yönelik olmasına bağlı olarak ön bellek ve döşeme boyutunu eş zamanlı olarak ayarlamak için hazır ayarları kullanın.

Çalışma Alanı Değiştiricisi


Sık kullanılan Kullanıcı Arabirimi yapılandırmaları arasında hızlı bir şekilde gezinmek ve seçim yapmak için Çalışma Alanı Değiştiricisi özelliğini kullanın.

Canlı çalışma alanları


Photoshop, bir göreve özel kullanıcı arabiriminde yaptığınız değişiklikleri otomatik olarak kaydedebilir, böylece başka bir yapılandırmaya geçip ardından aynı yapılandırmaya geri döndüğünüzde panelleriniz aynen onları bıraktığınız yerlerde olacaktır.

Akıcı tuval döndürme


İstediğiniz her açıdan pürüzsüz bir görüntü elde etmek amacıyla tuvalinizi döndürmek için yalnızca bir kez tıklatmanız yeterli.

Düzgün kaydırma ve yakınlaştırma


Mercury Graphics Engine çözümüyle desteklenen son derece düzgün yakınlaştırma ve kaydırma seçenekleriyle bir görüntüde istediğiniz alana gidin. Tek tek piksellere yakınlaştırırken netliği koruyun ve Piksel Izgarası'nı kullanarak en yüksek büyütme değerinde kolayca düzenleme yapın.

Panel yönetimi


Gerekli araçların erişilebilirliğini koruyarak boş ekran alanını arttırın. Panelleri kendi kendine ayarlanan tam boyuta genişletilebilir ya da simgelere daraltılabilir (hatta monitörün kenarında ortaya çıkan şerit olduğunda bile) olarak uygun bir şekilde panelleri yerleştirin.

Dosya görüntüleme seçenekleri


Sekmeli belge görüntüsünü ya da n yukarı görüntülerini kullanarak birden fazla açık dosyayla kolay bir şekilde çalışın.

Özelleştirilmiş çalışma alanları


İhtiyacınız olan özelliklere tam olarak ve hızlı erişim sağlamak için özel menüleri, klavye kısayollarını ve çalışma alanlarını ayarlayıp kaydedin.

Mac dizüstü bilgisayarlarda Multi-Touch desteği


MacBook Pro ve MacBook Air dizüstü bilgisayarlarındaki (Mac OS X v10.5 veya üstü gerekir) Multi-Touch izleme desteği ile görüntüleri tutturun, kaydırın, döndürün. İsterseniz Multi-Touch desteğini kolayca kapatın.

Renk körlüğünü destekleyen profiller


Yerleşik Renk Evrensel Tasarım Kuruluşu profillerini kullanan görüntülerinizin yazılım provalarını oluşturarak renk körü kişilerin hassasiyetiyle tasarlayın.



Akıllı Nesneler


Akıllı Nesneler ile bit eşlem ve vektör grafiklerini görüntüyü bozmadan ölçekleyin, döndürün ve sarın. Adobe Illustrator® yazılımından vektör verilerinin düzenlenebilirliğini de koruyun.

program rar dosyası olarak 2 parçadan oluşmaktadır.
Programı indirmek için aşağıdaki linklere tıklayın.açılan sayfada download yazan yere tıklayıp indirin .İndirdiğiniz iki dosyayı dışarı çıkartın.Program kullanılmaya hazır.


reklamstore

HER KİTAP BİR DÜNYA

internet kitapçınız kitapyurdu.com'dan binlerce kitaba ulaşabilirsiniz.

oyun indir