7 Temmuz 2012 Cumartesi

Fotoğraf İşlemenin Ustası Photoshop CS6 Hem Türkçe Hem Taşınabilir

Fotoğraf İşlemenin Ustası Photoshop CS6  
Hem Türkçe Hem Taşınabilir

Digital fotografın başlangıçından beri fotograf işleme konusunun uzmanı olan Adobe Photoshop Programının daha kullanımı kolay olan son sürümü .
Program Türkçe olduğu için kullanım ve program hakimiyetiniz daha iyi olacaktır.
Ayrıca bu programın portable ,yani kurulum yapmadan kullanılabilecek olması size çok daha fazla avantajlar kazandıracaktır.Flash belleğinize yükleyerek istediğiniz bilgisayarda yada gittiğiniz her yerde tak çalıştır mantığıyla resim ve videolarınızı işleyebilir ve işlediğiniz dosyalarınızı yanınızda taşıyabilirsiniz.


Adobe Photoshop CS6, Eski sürümlerine göre çok daha esnek ve kullanışlı bir arayüze kavuşturulmuştur, bunun nedeni ise Adobe Photoshop yapımcılarının birşeyi fark etmiş olmaları gibi görünüyor bu da başlangıç ve orta seviye kullanıcaları kazanması gerektiği. Arayüz üzerinde yapılan değişiklikler sayesinde önceki sürümlerindede olan birçok ön plana çıkmamış özellik, bu değişiklikler ile programda ön plana çıkmayı başarmaktadır.

Yeni 3D Yetenekleri
Hepimiz biliyoruz ki 2008 yılında Adobe, Photoshop CS4 sürümü ile beraber kullanıcılarına bazı 3D yetenekleri sunmuştu, kullanıcılar tarafından bu özellik belli ki beğenilmiş çünkü Adobe, Photoshop CS6 versiyonu ile çok daha kapsamlı bir hale getirmeyi düşünüyor.


Görüntülerinizi büyülü görüntüler oluşturma özelliğiyle düzenleyin ve geliştirin

Adobe® Photoshop® CS6 yazılımını kullanarak son derece kolay ve kusursuz biçimde göz alıcı görüntüler oluşturun. Çığır açan İçerik Duyarlı araçları kullanarak görüntülerinizi rötuşlayın, karmaşık görüntü öğelerini kolayca seçin, maske uygulayın ve daha birçok akıllı düzenleme aracını keşfedin. 
İçerik Duyarlı Yama

İçerik Duyarlı Yama

Yamanızı oluşturmak için kullanılacak örnek alanı seçmenize olanak sunan İçerik Duyarlı Yama teknolojisiyle görüntülerinize kusursuz yamalar uygulayın.
Yepyeni Kırpma aracı

Yepyeni Kırpma aracı

Görüntüyü bozmayan yepyeni Kırpma aracını kullanarak görüntülerinizi daha hızlı ve kusursuz bir biçimde kırpın. Görüntülerinizi tuval üzerinde hızlı bir biçimde değiştirin ve düzenlemelerinizi Mercury Graphics Engine çözümü sayesinde canlı olarak görün.*
Üstün otomatik düzeltmeler

Üstün otomatik düzeltmeler

Görüntülerinizi güçlü Otomatik Eğriler, Seviyeler ve Parlaklık/Kontrast kontrolleriyle güçlendirin. Ayarlamalar yapmak için daha iyi bir başlangıç noktası sağlamak üzere yerleşik olarak sunulan elle rötuşlanmış binlerce görüntü bilgisinden faydalanın.

Cilt tonuna duyarlı seçimler ve maskeleme


Cilt tonlarını kolayca düzeltmenizi veya korumanızı sağlayan kusursuz seçimler ve maskeler oluşturun, yüz veya saç gibi karmaşık görüntü öğelerini kolaylıkla seçin ve daha fazlasını keşfedin.



İçerik Duyarlı Dolgu


Herhangi bir görüntü ayrıntısını ve nesneyi kaldırdığınızda, İçerik Duyarlı Dolgunun geride kalan boşluğu sihirli bir şekilde doldurmasını izleyin. Bu çığır açan teknoloji, aydınlatma, ton ve paraziti eşleştirerek kaldırılan içeriğin hiç yokmuş gibi görünmesini sağlar.




Kukla Çarpıtma


Görsel olarak daha çekici bir fotoğraf oluşturmak için herhangi bir görüntü öğesini hassas bir şekilde yeniden konumlandırın. Örneğin, tuhaf bir şekilde bükülmüş bir kolu kolayca düzeltin. Mercury Graphics Engine ile desteklenen Kukla Çarpıtma özelliği, akıcı bir yanıt verme performansına sahip düzenlemeler yapmanızı sağlar.*

İçerik Duyarlı Ölçekleme


Bir görüntüyü yeniden boyutlandırmak için otomatik olarak yeniden oluştururken, yeni boyutlara uyum gösteren görüntünün önemli alanlarını koruyun. Zaman alan kırpma ve rötuş işlemleri olmadan tek adımda kusursuz bir görüntü elde edin.

Kolaylaştırılan karmaşık seçimler


Bir görüntü üzerinde sadece birkaç tıklatmayla belirli alanlar seçin. Saç gibi karmaşık görüntü öğelerini kolayca seçin ve seçim kenarlarının çevresindeki arka plan rengini ortadan kaldırın.

Renk arındırma


Hızlı Seçim aracının otomatik renk arındırma özellikleri ile seçiminizin kenarlarının çevresindeki arka plan rengini ortadan kaldırın.

Ustalıklı rötuşlar


Klonlama Damgası ve Düzeltme Fırçası imlecindeki kaynak pikselleri önizleyerek görüntüleri kolayca ve kusursuz biçimde rötuşlayın. Birden fazla kaynak noktası ayarlayın ve Klon Kaynağı paletinde ölçekleyin ve döndürün.

Perspektif tabanlı rötuşlama


Bir görüntüde birden çok düzlem oluşturmanıza, bunları istediğiniz açıda birleştirmenize ve grafikleri, metinleri ve görüntüleri bunların etrafına sarmanıza olanak sağlayan Ufuk Noktası ile paketleme taslakları ve daha fazlasını oluşturun.

Akıllı Filtreler


Görüntüyü yeniden kaydetmeden ya da kaliteyi korumak için yeniden başlatmadan görüntüye filtre ekleyin, filtreleri düzeltin ve kaldırın. Görüntüyü Bozmayan Akıllı Filtreler orijinal piksel verilerini değiştirmeden değişiklikleri görmenizi sağlar.







Büyük dosyaları ve videoları hızla düzenleyin. Mercury Graphics Engine ve platformlar arası 64 bit desteği sayesinde ışık hızında performansa sahip olun ve üretkenlik için yapılan geliştirmelerden tüm iş akışlarınızda yararlanın.*


Mercury Graphics Engine


Sıvılaştırma ve Kukla Çarpıtma gibi temel araçlarla düzenleme yaparken sonuçları anında görün. Yeni Adobe Mercury Graphics Engine çözümüyle sunulan benzersiz hız ve hızlı yanıt verme performansı ile çalışmalarınızda akıcılığı yakalayın.*



Arka Planda Kaydetme


Yüklü Photoshop dosyalarınız arka planda kaydedilirken çalışmalarınıza devam etmenizi sağlayan geliştirilmiş performans sayesinde üretkenliğinizi en üst düzeye taşıyın.

Otomatik kurtarma


Otomatik kurtarma seçeneğini arka planda çalıştırarak düzenlemelerinizi kaydederken çalışmalarınıza devam edin. Bu özellik sayesinde, her 10 dakikada bir çalışmanızın bir kopyası kaydedilir ve sistemde beklenmeyen bir kapanma olduğu durumlarda işleriniz kurtarılır.

Özellikler paneli


Maskeleriniz, düzenlemeleriniz ve video katmanlarınıza ait özellikleri hızlı bir biçimde güncellemenizi sağlayan, bağlam duyarlı Özellikler paneliyle zamandan kazanın.

Adobe Bridge CS6


Adobe Bridge CS6 yazılımını kullanarak ortamlarınızı görsel olarak düzenleyin ve yönetin. Bu entegre uygulamanın platformlar arası 64 bit desteğiyle sunduğu hızlı performanstan yararlanın.

Adobe Mini Bridge


Kullanımı kolay Adobe Mini Bridge panelinden yararlanarak görüntülerinize ve belgelerinize kolayca ulaşın.

Platformlar arası 64 bit performansı


Platformlar arası 64 bit desteğinin avantajlarından yararlanarak günlük görüntüleme işlerini hızlandırın ve çok büyük görüntüleri 10 kata kadar daha hızlı işleyin.

Modern baskı arabirimi


Güncellenen baskı arabirimini kullanarak yazdırma işlerinizde kusursuzluğu yakalayın. Yeniden boyutlandırılabilir baskı penceresiyle görüntüleme alanını genişletin, yazdırma alanı ve önizleme seçimini el ile kontrol edin. Ayrıca Photoshop'taki seçili yazıcının uygun olmayan renk profillerini gizleme seçeneğinden yararlanın.

Güçlü baskı otomasyonu


Otomasyon ve komut dosyası yazma seçeneklerini kullanarak olağanüstü çıktılar elde edin.

Etkili döşeme boyutlandırma ve ön belleğe alma


Döşeme boyutunu kolayca kontrol edin ve çıktınızın baskıya veya web'e yönelik olmasına bağlı olarak ön bellek ve döşeme boyutunu eş zamanlı olarak ayarlamak için hazır ayarları kullanın.

Çalışma Alanı Değiştiricisi


Sık kullanılan Kullanıcı Arabirimi yapılandırmaları arasında hızlı bir şekilde gezinmek ve seçim yapmak için Çalışma Alanı Değiştiricisi özelliğini kullanın.

Canlı çalışma alanları


Photoshop, bir göreve özel kullanıcı arabiriminde yaptığınız değişiklikleri otomatik olarak kaydedebilir, böylece başka bir yapılandırmaya geçip ardından aynı yapılandırmaya geri döndüğünüzde panelleriniz aynen onları bıraktığınız yerlerde olacaktır.

Akıcı tuval döndürme


İstediğiniz her açıdan pürüzsüz bir görüntü elde etmek amacıyla tuvalinizi döndürmek için yalnızca bir kez tıklatmanız yeterli.

Düzgün kaydırma ve yakınlaştırma


Mercury Graphics Engine çözümüyle desteklenen son derece düzgün yakınlaştırma ve kaydırma seçenekleriyle bir görüntüde istediğiniz alana gidin. Tek tek piksellere yakınlaştırırken netliği koruyun ve Piksel Izgarası'nı kullanarak en yüksek büyütme değerinde kolayca düzenleme yapın.

Panel yönetimi


Gerekli araçların erişilebilirliğini koruyarak boş ekran alanını arttırın. Panelleri kendi kendine ayarlanan tam boyuta genişletilebilir ya da simgelere daraltılabilir (hatta monitörün kenarında ortaya çıkan şerit olduğunda bile) olarak uygun bir şekilde panelleri yerleştirin.

Dosya görüntüleme seçenekleri


Sekmeli belge görüntüsünü ya da n yukarı görüntülerini kullanarak birden fazla açık dosyayla kolay bir şekilde çalışın.

Özelleştirilmiş çalışma alanları


İhtiyacınız olan özelliklere tam olarak ve hızlı erişim sağlamak için özel menüleri, klavye kısayollarını ve çalışma alanlarını ayarlayıp kaydedin.

Mac dizüstü bilgisayarlarda Multi-Touch desteği


MacBook Pro ve MacBook Air dizüstü bilgisayarlarındaki (Mac OS X v10.5 veya üstü gerekir) Multi-Touch izleme desteği ile görüntüleri tutturun, kaydırın, döndürün. İsterseniz Multi-Touch desteğini kolayca kapatın.

Renk körlüğünü destekleyen profiller


Yerleşik Renk Evrensel Tasarım Kuruluşu profillerini kullanan görüntülerinizin yazılım provalarını oluşturarak renk körü kişilerin hassasiyetiyle tasarlayın.



Akıllı Nesneler


Akıllı Nesneler ile bit eşlem ve vektör grafiklerini görüntüyü bozmadan ölçekleyin, döndürün ve sarın. Adobe Illustrator® yazılımından vektör verilerinin düzenlenebilirliğini de koruyun.

program rar dosyası olarak 2 parçadan oluşmaktadır.
Programı indirmek için aşağıdaki linklere tıklayın.açılan sayfada download yazan yere tıklayıp indirin .İndirdiğiniz iki dosyayı dışarı çıkartın.Program kullanılmaya hazır.


Hiç yorum yok:

reklamstore

HER KİTAP BİR DÜNYA

internet kitapçınız kitapyurdu.com'dan binlerce kitaba ulaşabilirsiniz.

oyun indir