15 Mart 2012 Perşembe

Doktorların Şüphesi Cinayeti Ortaya Çıkardı

Dikkatli Doktorların Şüphesi Cinayeti Ortaya Çıkardı


Muğla'da kalp krizi şüphesiyle götürüldüğü hastanede ölen kişinin boğazındaki morlukları fark eden doktorlar, durumu polise bildirdi.

Muğla'da kalp krizi şüphesiyle götürüldüğü hastanede ölen kişinin boğazındaki morlukları fark eden doktorlar, durumu polise bildirdi. Gözaltına alınan, ölen kişinin eşi ile sevgilisi olduğu öne sürülen kişi tutuklandı. 

Muğla Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, iki gün önce Ortaca ilçesinden il merkezindeki özel bir hastaneye kalp krizi şüphesiyle getirilen 52 yaşındaki Vahdet A, burada yaşamını yitirdi. Vahdet A'nın boğazında morluklar olduğunu gören doktorlar, şüphelenerek durumu Muğla Emniyet Müdürlüğü'ne bildirdi. 

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, ölen kişinin eşi G.A'yı (32) Ortaca'da, bu kişinin ilişkisi olduğu öne sürülen H.K'yı ise Hatay'da gözaltına aldı. Sorgulamalarının tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edilen zanlılar, 

"Bilerek ve planlayarak adam öldürmek" suçundan tutuklandı. 

Öte yandan, babaları ölen, anneleri ise tutuklanan 11 ve 14 yaşlarındaki iki çocuğun koruma altına alınması için çalışma başlatıldığı, çocukların geçici olarak babalarının yakınlarına teslim edildiği belirtildi. 

- MUĞLA

Hiç yorum yok:

reklamstore

HER KİTAP BİR DÜNYA

internet kitapçınız kitapyurdu.com'dan binlerce kitaba ulaşabilirsiniz.

oyun indir