15 Mart 2012 Perşembe

Yemezler - Greenpeace
spacer
Sevgili ZİYARETÇİ,

Zamanımız azalıyor... Biyogüvenlik Kurulu, 9 yeni GDO'lu mısır türünün ithalatı için karar vermek üzere. Eğer onay verirlerse sırada doğrudan soframıza gelecek gıdalar var. Bunu engellemek için şimdi hemen "Yemezler" sayfanı, istersen profilinden, istersen deFacebook ve Twitter'da paylaş.

Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş

Kampanyayla bugüne kadar 200.000'in üzerinde insana ulaşmayı başardık. Bu sayede kimsenin görmezden gelemeyeceği bir kamuoyu baskısı oluşturduk. Senin gibi düşünen yüzbinlerce insanla birlikte soframızdaki GDO tehlikesini durdurabiliriz, durduracağız.

Kurul kararını vermeden önce daha da fazla insana ulaşmak için ne yapsak az... İşte bu yüzden şimdi her yerde, hiç durmadan "Yemezler" demeliyiz. Ne kadar çok insanı kampanyamıza katabilirsek, sesimiz o kadar gür çıkar. Bu kadar güçlü bir sese, kimse kulaklarını tıkayamaz.

"Yemezler" sayfanı paylaşmanın yanı sıra, senin için hazırladığımız aşağıdaki metni kopyalarak listendeki herkese mail olarak yollayabilirsin:

"Seninle çok önemli bir haberi paylaşmak istiyorum. Sağlığın üzerinde çok büyük zararları olabilecek GDO'lu gıdalar sofrana gelmek üzere. Bunu engellemek için imza kampanyasına katıldım. Sen de sağlığına sahip çıkmak için bu linke tıklayarak tepkini göster:http://www.yemezler.org/?ref=182050 "

Tehlike çok büyük ve çok yakın... Sağlığımızla oynamak isteyenlere ne kadar ciddi olduğumuzu göstermenin tam zamanı. Şimdi daha fazlası için harekete geç, geç kalma!

Hadi şimdi bir daha, tüm gücümüzle her yerde haykıralım: Yemezler!

Sevgiler,

Tarık Nejat Dinç
Tarık Nejat Dinç
Tarım ve GDO Kampanyası Sorumlusu

Not: Sevgili ZİYARETÇİ, biliyorsun ki Greenpeace sadece bireysel destekleri kullanarak GDO'nun ülkemize girmesini engellemek için çalışıyor. Miktarı ne olursa olsun senin gibi bireylerin maddi katkılarıyla bu noktaya geldik. Buraya tıklayarak sen de maddi destekçilerimiz arasına katılabilir ve GDO tehlikesinden tamamen kurtulmamıza daha çok yardım edebilirsin.
spacer
© GREENPEACE

1 yorum:

Adsız dedi ki...

merhabalar,greenpeace yi yaptığı güzel ve duyarlı eylemlerinden dolayı tebrik ederim.maddi bir kaygı beklemeden yapılan işler maddi bir külfiyet getirir.organizasyon,iletişim,ulaşım,insani ihtiyaçlar. vb.bunuda yardım ve özverilerle gidermeye çalışmaktadır.ben şahsen bir üyesi olmasamda bu oluşuma yüreklerini koyan tüm üyelere ve çalışmalara katılanlara teşekkür ederim.ufakta olsa maddi bir bağışta bulunacağım.çeşitli kaygılardan dolayı zaman ve beden desteği veremesemde .bugünümüz için yarınımızı feda etmeyi seçen seçilmiş ve atanmışların karşısında duranların en azından arkasında durmayı seçiyorum. her ne kadar benim için azda olsa yemek olmasada tuzu 0lur.

reklamstore

HER KİTAP BİR DÜNYA

internet kitapçınız kitapyurdu.com'dan binlerce kitaba ulaşabilirsiniz.

oyun indir